Verkoopvoorwaarden


Door gebruik te maken van sjmodz.com om een ​​bestelling te plaatsen voor producten die worden aangeboden op de site (de ‘producten’), accepteer je en ga je akkoord met, zonder wijzigingen, deze verkoopvoorwaarden (de ‘verkoopvoorwaarden’). SJ MODZ Europe Limited. (hier ‘SJ MODZ’, ‘wij’, ‘wij’, ‘ons’ en ‘onze’ genoemd) zich het recht voor om deze verkoopvoorwaarden te wijzigen zonder schriftelijke kennisgeving en naar eigen goeddunken van SJ MODZ. De verkoopvoorwaarden zijn het laatst bijgewerkt in augustus 2020.

Deze verkoopvoorwaarden zijn uitsluitend van applicatie op bestellingen door en voor inwoners van de Europese Unie (EU) of het Verenigd Koninkrijk (VK). Deze verkoopvoorwaarden zijn verder onderhevig aan de algemene voorwaarden van de site en het privacybeleid van SJ MODZ.

JE BESTELLING PLAATSEN:


Een die door jou wordt geplaatst in bestelling met deze verkoopvoorwaarden, mag alleen via de sites worden geplaatst. Alle bestellingen van producten moeten bevestigd worden door SJ MODZ. Wij behouden ons het recht voor om te beperken, of te annuleren naar eigen goeddunken. Informatie in onze advertenties, brochures, overige schriftelijke materialen van websites, of informatie die aan jou wordt verstrekt door onze vertegenwoordigers van medewerkers, uitsluitend uit een uitnodiging tot aankoop, en vormt geen aanbod van ons om enig product te leveren. Als we je bestelling accepteren, brengen we je daarvan op de hoogte via e-mail via een bestelbevestiging uitgevaardigd door ons. We geven in de bevestiging aan dat we je bestelling accepteren (een ‘bestelbevestiging’).

Alle bestellingen die na 8 uur worden geplaatst, worden (ongeacht de verzendoptie) de volgende wordt verwerkt (maandag-vrijdag). We kunnen niet verzenden naar een postbus voor leveringen over land, versnelde leveringen of prioriteitsleveringen. We respecteren alle nationale feestdagen van Noord-Amerika.

Voor je je bestelling plaatst, vragen we je te controleren of alle ingevoerde informatie klopt. Als je een fout maakt met het invoeren van je e-mailadres, wordt je bevestigingsmail met belangrijke aankoopinformatie zoals je bestelnummer, afgeleverd bij het verkeerde e-mailadres. Controleer je gegevens nogmaals voordat je de bestelling plaatst.

VERZENDTARIEVEN EN INFORMATIE:


De verzendopties beschikbaar in de online winkel van de sites zijn schattingen en zorgen ervoor dat er geen absolute leveringsdatum is. In geen enkel geval zijn wij aansprakelijk voor eventueel verlies, schade of boetes als gevolg van een vertraging in verzending of levering. Je pakket wordt verwerkt met de geselecteerde verzendmethode, normaal gesproken binnen 1-2 werkdagen nadat je bestelling is goedgekeurd (afhankelijk van de beschikbaarheid van producten en het tijdstip van bestelling). Nadat je pakket is verzonden, ontvang je een e-mail met verzendgegevens, het volgnummer en de gegevens van de vervoerder. Om eventuele extra retourkosten te vermijden, moet je ervoor zorgen dat een lid van je huishouden thuis is om je pakket in ontvangst te nemen. Als je bestelling meerdere producten omvat, is het mogelijk dat deze producten op verschillende dagen worden bezorgd.

Voor pakketten die worden teruggestuurd naar onze afhandelingscentra vanwege onjuiste adressering worden retourkosten in rekening gebracht.

Worden niet verwerkt of verzonden in het weekend van op feestdagen. Reken het weekend niet mee bij de berekening van de leveringsdatum.

Wij verzenden naar het Verenigd Koninkrijk en de volgende landen in de EU: Oostenrijk, België, Denemarken, Frankrijk, Duitsland, Ierland, Italië, Griekenland, Luxemburg, Nederland, Polen, Spanje, Portugal, Finland, Noorwegen, Tsjechische Republiek, Kroatië, Bulgarije , Hongarije, Slovenië, Slovakie, Letland, Litouwen, Roemenië, Zweden en Zwitserland.

VerzendmethodeGESCHATTE LEVERINGSTIJDKOSTEN
Kleine onderdelen1-2 werkdagen (ma-vrij) € 4,00
Standaardlevering1-2 werkdagen (ma-vrij)€ 6,75

GRATIS for alle bestellingen boven 250 €

RETOUREN / RETOURENBELEID EN PROCEDURE:


Klanten die producten van de site (s) hebben aangeschaft, 30 dagen hebben dat ze het product / de producten ontvangen om deze te retourneren en het volledige aankoopbedrag terug te krijgen. Zodra een bestelling is geplaatst, kan deze niet meer worden geannuleerd of aangepast. Producten die niet zijn aangeschaft op de sites, kunnen niet worden geretourneerd volgens dit beleid. Producten moeten worden geretourneerd in hun oorspronkelijke staat en in de oorspronkelijke en onbeschadigde verpakking om in aanmerking te komen voor terugbetaling.

Om een ​​terugbetaling aan te vragen, stuur je een e-mail naar info@sjmodz.com met je bestelnummer in de onderwerpregel. Een verkoopmedewerker geeft aan of je in aanmerking komt om je product te retourneren en / of eventuele andere actie (s) die moet worden ondernomen. Je ontvangt dan een Return Merchandise Authorization-formulier (RMA-formulier of retourformulier) via e-mail, evenals verdere instructies.

Je moet de producten terugsturen aan SJ MODZ in de oorspronkelijke verpakking, met het RMA-nummer (retournummer) duidelijk zichtbaar aan de buitenkant van de verpakking. Voeg ook de pakbon bij en een kopie van de bestelling. Pakketten zonder een geldig retournummer kunnen geweigerd en worden op jouw kosten teruggestuurd. Het retournummer vervalt na 20 dagen, dus verzend het product binnen 20 dagen na ontvangst van je retournummer, anders wordt het mogelijk geweigerd. Er zijn mogelijk aanvullende instructies om het product te retourneren van applicatie.

SJ MODZ betaalt voor de verzendkosten van terugsturen bij alle uitwisselingen van beschadigde / defecte producten of in geval van eigen fouten in bestellingen. Voor alle retouren ben jij verantwoordelijk voor het terugsturen van het product naar ons via een traceerbare methode. De oorspronkelijke verzendkosten worden niet terugbetaald. SJ MODZ is niet verantwoordelijk voor eventuele geretourneerde producten die verloren of beschadigd zijn tijdens het vervoer.

Voor vragen of zorgen over je bestelling, kun je contact opnemen met de klantenservice via info@sjmodz.com . Vermeld altijd je bestelnummer.

SCHADEMELDINGEN:


Schademeldingen van producten of foutmeldingen van dienen binnen 5 dagen na ontvangst te worden gedaan. Schademeldingen moeten allereerst worden aangekaart bij de koerier (bewaar alle verpakkingen). Wij zijn niet verantwoordelijk voor enige schade aan producten van derden die verbonden zijn met onze producten.

GARANTIESERVICE:


Onze garantie heeft betrekking op de reparatie / vervanging van een defect product tijdens de garantieperiode en niet op teruggave van het aankoopbedrag. Voor een beschrijving van ons garantiebeleid raadpleeg je het betreffende beleid op onze site via

BESTELBEVESTIGING:


Binnen een paar minuten nadat je bestelling is geplaatst, ontvang je een bevestigingsmail met je bestelnummer en het betalingsbewijs. Sla deze bevestigingsmail op voor toekomstige referentie.

Als je geen bevestigingsmail ontvangt, stuur je een e-mail naar info@sjmodz.com en je of je geen anti spam software, filter van blokkeer software hebt ingeschakeld, omdat je dan mogelijk geen antwoord krijgt.

WIJZIGING IN BESTELLING EN ANNULERING:


Vanwege de snelle afhandeling van bestellingen, kunnen we bestellingen niet wijzigen nadat ze zijn geplaatst. Als je wijzigingen in het afleveradres wilt doorvoeren, moet je rechtstreeks contact opnemen met de bezorgdienst zodra je een volgnummer hebt ontvangen.

Zodra een bestelling is geplaatst, kan deze niet meer geannuleerd of aangepast, tenzij het product niet beschikbaar is. Als je het product wilt retourneren, ben jij verantwoordelijk voor alle extra verzendkosten naar en van SJ MODZ.

BETALINGEN:


We brengen de kosten in rekening bij je credit card rekening bij plaatsing van je bestelling, inclusief eventuele vooruitbestellingen die 30 tot 90 dagen aan de verzending zijn geplaatst. Door een bestelling bij ons te plaatsen, erken je dat alle creditcardgegevens die je hebt verstrekt correct en compleet zijn, en dat jij de van applicatie aanbevolen prijs / prijzen betaalt naast eventuele- en verzendkosten, evenals van applicatie belastingen. We accepteren PayPal en de volgende creditcards: Mastercard, Visa, Discover en American Express. Omwille van de veiligheid van transacties, kunnen we om extra informatie vragen over je credit card rekening. We behouden ons tevens het recht voor om de identiteit van de houder van de creditcard te verifiëren door de betreffende documentatie op te vragen. Betalingen via creditcard zijn onderhevig aan de goedkeuring van het financiële instituut dat de creditcard uitgeeft. SJ MODZ is op geen enkele manier aansprakelijk indien een financiële instituut weigert een creditcard om wat voor reden dan ook te accepteren of honoreren. Indien geen autorisatie wordt verkregen voor je creditcard ten tijde van de plaatsing van de bestelling, moet je maatregelen treffen voor een alternatieve manier van betaling. Bepaalde bestellingen zijn onderhevig aan een verificatieperiode om alle partijen te beschermen tegen ongeoorloofd gebruik van de mogelijk.

COUPONCODES:


Van tijd tot tijd verstrekte SJ MODZ kortingscodes via e-mail of andere marketingkanalen. Hiermee kun je korting krijgen op je bestelling (‘couponcodes’). Om de couponcode te gebruiken, kun je deze invoeren zoals gevraagd tijdens het proces van afrekenen. De korting wordt toegepast op je bestelling, onderhevig aan de volgende algemene voorwaarden. Couponcodes zijn alleen geldig voor artikelen met de volledige prijs tenzij anders aangegeven, en kunnen niet worden gebruikt in combinatie met een andere aanbieding. Couponcodes zijn tijdelijk beschikbaar (zoals aangegeven in de marketingcommunicatie) en kunnen niet buiten die periode worden gebruikt. Couponcodes zijn uitsluitend bedoeld voor gebruik door de beoogde ontvanger daarvan en SJ MODZ kan vragen naar bewijs daarvan. SJ MODZ “zich bovendien het recht voor om je bestelling te annuleren in geval van een eigenlijk gebruik van een couponcode. SJ MODZ zich te allen blijvende het recht voor om couponcode-acties in te trekken, aan te passen of verlengen, zonder kennisgeving kennisgeving. Bij elke couponcode worden specifieke algemene voorwaarden verstrekt.

PRIJZEN:


De prijzen die worden weergegeven op de sites dienen in euro’s of Engelse ponden te worden betaald, zoals van applicatie. De prijzen en specificaties van alle producten kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd. Op de afreken pagina vind je afzonderlijke kosten voor verzending en verwerking, en / of btw, de bestelbevestiging en / of het bewijs van aankoop. Controleer altijd of het eindbedrag en het geselecteerde product correct zijn voordat je de bestelling afrondt.

We behouden het recht voor om fouten in de aanbieding prijzen op de sites te allen tijde te verbeteren. Als er een fout is gemaakt met een prijs, zullen wij, volledig naar eigen goeddunken: 1) zullen wij, volledig naar eigen goeddunken: 1) meten om je op de hoogte te brengen van de fout en je de optie bieden om het product / de producten aan te schaffen voor de juiste prijs, of volledig terug te betalen voor het deel van je bestelling dat betrekking had op het foutief geprijsde product / de producten; van 2) je bestelling afwijzen. Je erkent dat je geen claim tegen ons van onze vertegenwoordigers van gelieerde partijen kunt indienen voor het niet kunnen leveren van dergelijke producten tegen de foutieve prijs, en dat onze aansprakelijkheid is beperkt tot de daadwerkelijke prijs die door jou aan ons wordt betaald voor de producten.

VERKOOPBELASTING:


Wij zijn verplicht om btw te betalen voor aankopen die worden geleverd aan bepaalde jurisdicties en uw aankoop op de site is onderhevig aan belastingbelastingen. Tenzij anders aangegeven zijn de prijzen inclusief btw en andere van applicatie belastingen in relatie met de bestelling.

WEDERVERKOOP:


De aankopen op deze site zijn uitsluitend bedoeld voor eindgebruikers. Producten die op deze site worden verkocht, zijn niet geautoriseerd voor wederverkoop.

PRODUCTEN NIET OP VOORRAAD:


We hebben normaal gesproken alles wat op onze sites te zien is op voorraad, maar soms moeten producten worden bijbesteld of worden niet meer geleverd. In dergelijke gevallen kan SJ MODZ opgebouwde producten te leveren met bepaalde functionaliteit en specificaties als de bestelde producten. Als dit het geval is, probeert u een verkoopmedewerker contact met je op te nemen aan de verzending.

PRODUCTUPDATES:


Het is ons beleid om productupdates, -verbeteringen en / of revisies te implementeren wanneer wij dat, naar eigen goeddunken, noodzakelijke achten. Dientengevolge behouden wij ons het recht voor, zonder aansprakelijkheid van onze producten, om de productie, verkoop of distributie van enige van onze producten wanneer dan ook te herzien of te staken, en om het ontwerp van onze producten en enige onderdelen daarvan aan te passen. Er is geen enkele claim die u kunt indienen tegen ons van en van onze vertegenwoordigers van gelieerde partijen voor het niet leveren van dergelijke producten, van dergelijke producten of niet een model van ontwerp van van een type zijn dat eerder wel verkocht.

PRODUCTFUNCTIONALITEIT:


Alle producten zijn ontworpen voor de besturingssystemen, platforms en gelieerde hardware zoals vermeld op de verpakkingen en op onze sites onder ‘Systeemvereisten’. Gebruik van onze producten met niet-verzenden besturingssystemen van platforms wordt niet aanbevolen, niet ondersteund en vormt geen reden voor teruggave of retour van welke aard dan ook. SJ MODZ automatische niet dat producten onze zoals verwacht bij ongebruikelijke of problematische systeemconfiguraties. SJ MODZ werd zelfsmin dat de producten compatibel zijn met producten van derde partijen.

PRIVACYBELEID:


De informatie die we verzamelen in relatie tot je bestelling is onderhevig aan ons privacybeleid . Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe wij de informatie die we verzamelen gebruiken, delen en beschermen.

RECHTSKEUZE EN LOCATIE:


Voor zover toegestaan ​​door de toepasselijke wetgeving, zijn deze verkoopvoorwaarden onderhevig aan de wetten van de staat New York, zonder een keuze of conflicterende wettelijke regeling of regel die de applicatie van wetten van enige jurisdictie anders dan die van de staat van New York zou afdwingen, en je akkoord akkoord met de exclusieve jurisdictie en de locatie van de federale rechtbanken in het Zuidelijke district van New York betreffende alle geschillen die voortvloeien uit of verband houden met deze verkoopvoorwaarden.

KOPPEN:


De koppen in deze verkoopvoorwaarden zijn uitsluitend voor het gemak en hebben geen invloed op de betekenis van interpretatie van deze verkoopvoorwaarden.

OVERMACHT:


Als een verzenddatum is opgegeven, wordt die datum uitgesteld in geval van brand, overstroming, oorlog, terrorisme, een aanval, natuurramp of enige andere gebeurtenis die buiten onze redelijke macht ligt en indien, als gevolg van dergelijke vertraging, de producten niet beschikbaar zijn, kunnen wij deze mogelijk vervangen door goederen. SJ MODZ is niet verantwoordelijk voor vertragingen of niet-levering indien een dergelijke vertraging of niet-nakoming het gevolg is van omstandigheden die buiten onze redelijke controle liggen.

SCHEIDBAARHEID:


Indien enige bepaling in deze verkoopvoorwaarden wordt verklaard door een bevoegde rechtbank, wordt die bepaling van de rest en blijven de overige bepalingen in deze verkoopvoorwaarden onverminderd van kracht.

VOLLEDIGE OVEREENKOMST:


Deze verkoopvoorwaarden vormen, samen met de bestelbevestiging, onze volledige verplichtingen en aansprakelijkheden met betrekking tot de levering van de producten en hebben voorrang op alle andere overeenkomsten, geschreven of mondeling, tussen SJ MODZ en jou met betrekking tot bestellingen die via onze site worden geplaatst.

VERKLARING VAN AFSTAND:


Indien SJ MODZ er niet in slaagt enig recht van bepaling van deze verkoopvoorwaarden uit te oefenen of af te dwingen, houdt dit geen afstandsverklaring van een recht van een bepaling in.